Vergoeding

Tarieven

Delahaije Voetreflextherapie+ Moses en Aaronlaan 16 6564 BH Heilig Landstichting 024 – 8453136 g.delahaije@gmail.com
Als je een aanvullende verzekering hebt bij een zorgverzekeraar kun je veelal in aanmerking komen voor vergoeding van voetreflexbehandelingen (zie overzichtslijst zorgverzekeraars link FAGT). Dit geldt niet voor lichaamsmassages, oorkaarsen of het niet nakomen van een afspraak (no show).

Een behandeling gaat niet af van je eigen risico. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig. Een behandeling laat zich goed combineren met behandeling door specialist, psycholoog of andere therapeut.

Ik ben licentie-lid van beroepsvereniging FAGT (lidnummer 8310) en koepelorganisatie RBCZ (licentiecode 309134R). Dit betekent dat ik aan strenge kwaliteitseisen van deze organisaties voldoe. Bij een klacht waar we samen niet uitkomen, kun je contact opnemen met een vertrouwenspersoon van de FAGT. Overeenkomstig de Wet Kwaliteit en Klachten Gezondheidszorg ben ik tevens aangesloten bij een geschillencommissie en klachtenfunctionaris (Quasir en Zorggeschil) en voor Tuchtrecht (TCZ).

De kwaliteit van mijn praktijk is gewaarborgd door een externe visitatie, waarbij gekeken is naar mijn bedrijfsvoering, competenties, praktijkvoering en praktijkinrichting. Daarnaast voldoe ik aan de eisen van intervisie en bijscholing. Tot slot ben ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (09212370).

- Voetreflex (Westers/Oosters) (1 uur)

- Lichaamsmassages (1 uur)

- Thaise been-en voetmassage

  met kruidenstempels

- Oorkaars therapie

- Uitgebreide Thaise lichaamsmassage

  (1,5 uur)

 

Langere behandelingen of

gesprekken € 15,- per 30 minuten

 

Annulering behandeling < 24 uur

van te voren zonder reden € 25,-

 

Cadeaubon in geschenkverpakking

€ 47,-

€ 47,-

€ 57,-

 

€ 52,-

€ 62,-

 

 

 

 

 

 

 

 

€ 30,-

www.voetreflex-info.nl