Therapeut

Mijn naam is Gonny Delahaije (1961). Ik ben gehuwd en moeder. Ik ben opgegroeid in Limburg en heb Sociale Geografie gestudeerd in Nijmegen. Na mijn universitaire opleiding ben ik werkzaam geweest binnen het ouderenwerk op gemeentelijk, regionaal en landelijk niveau.

In 2001 heb ik het roer omgegooid en ben ik gestart met de vierjarige HBO-opleiding Voetreflexzonetherapie (Sonnevelt Opleidingen). Sindsdien heb ik diverse bijscholingen gevolgd op gebied van westerse, maar vooral ook Chinese/Oosterse voetreflex (Total Health) : waar onder ADHD rustgevende massage; massages bij overgangsklachten; hoog gevoeligheid; onco(logie)reflex (ondersteuning bij kanker) ; Thaise lichaamsmassages; Hoofd- rug- en schoudermassages, Triggerpointtherapie. Daarnaast heb ik oorkaarstherapie en Jin Shin Jyutsu gevolgd en opleiding in counseling. Buiten mijn praktijk ben Ik actief als vrijwilliger bij het Marikenhuis, inloophuis voor mensen geraakt door kanker.

Ik heb ervaren dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn en elkaar wederzijds beïnvloeden. Deze holistische zienswijze is de basis van mijn werkwijze.

Ik kan een rol spelen bij allerlei zwangerschapsklachten.

Voetreflex is mijn passie en drijfveer geworden. Mijn hoog gevoeligheid komt me goed van pas en ik merk dat ik veel hoog gevoelige cliënten in mijn praktijk krijg. Het individuele contact met mensen geeft mij veel plezier en voldoening. Ik neem de tijd om te luisteren naar je persoonlijke verhaal. Wederzijds vertrouwen, eerlijkheid, respect en openheid vind ik erg belangrijk. Naast bewustwording is er uiteraard ruimte voor humor en diepgaande ontspanning. Ik geniet er elke keer van als mensen druk en vermoeid binnen komen, maar ontspannen en energiek weer vertrekken. Met liefdevolle aandacht en aanraking, gerichte adviezen, oefeningen en diverse technieken kan ik daadwerkelijk iets betekenen. Mijn inzet is gericht op samen werken aan verbetering van je fysieke problemen en of mentale gezondheid!
Delahaije Voetreflextherapie+ Moses en Aaronlaan 16 6564 BH Heilig Landstichting 024 – 8453136 g.delahaije@gmail.com